70% te fitimeve të mia nga Filmi Matrix, ua dhurova spitaleve për të ndihmuar te sëmurët me leuçemi, Keanu Reeves

Kur isha 3 vjeç e pashë se si na braktisi Babai. U regjistrova ne 4 shkolla te ndryshme dhe ky ishte një nga momentet më të vështira për mua. Më në fund e braktisa fare shkollën, pa u diplomuar.

Ne moshen 23 vjeçare nderron jetë nga mbidoza River Phoenix, shoku i im i ngushtë. Më 1998 u njoha Jennifer Syme, vajzen me te cilën u dashurova. Më 1999 ajo mbeti shtatëzënë. Do lindte një vajzë , por foshnja u lind e vdekur.

Kjo ngjarje më mërziti aq shumë sa që u konfliktuam dhe më pas u ndamë . Pas 18 muajve Jennifer, ndërroi jetë nga një aksident me makinë.

Që prej atij momenti nuk mendova më për lidhje serioze, as per të patur fëmijë!

Motra ime e vogël u sëmurë me leuçemi. Pas një kurimi te gjatë ajo u shërua.

70% te fitimeve të mia nga Filmi Matrix ua dhurova spitaleve për të ndihmuar te sëmurët me leuçemi.

Jam nga të paktët yje Hollivudi qe nuk kam Vila luksoze. Nuk e ndjek moden, nuk kam roje!

Hapesire e Sponsorizuar

Sikur 100 milion dollar të kem, përsëri do të hipi ne metro, sepse kjo me pëlqen.

Besoj se të gjithë jemi të mendimit se brenda një tragjedie të madhe mund te rritet një yll. Nuk është e rëndësishme se çfarë te ndodh në jetë. E rëndësishme është që t’i bësh ballë gjerave me durim.

Jeta ia vlen të jetohet… 🌹

Keanu Reeves

Shqipëroi :Muhamet Vilson Imamaj