Ajo i kishte problem gudulisjet, ai ishte i duruar, dhe pastaj 🥰😍💕💘

Ajo i kishte problem gudulisjet, ai ishte i duruar, dhe pastaj 🥰😍💕💘

“Kërcim dashurie”

Fitues i çmimit “Oscar” dhe shumë çmimeve të tjera.

Një vajzë e pasur do të dashurohet me mësuesin e vallëzimit gjatë pushimeve të saj në një kamp veror. Ajo do të luftojë kundër planeve që ka familja e saj për të duke ndjekur pasionin.

Është një nga filmat më kulminarë të të gjitha kohërave, që akoma dhe sot shikohet dhe pëlqehet jashtëzakonisht shumë.

Një film amerikan, dramë dhe kërcim, i vitit 1987, ku u shkrua nga Eleanor Bergstein dhe u drejtua nga Emile Ardolino. Rolet kryesore u luajtën nga Patrick Swayze dhe Jennifer Gray.

Filmi filloi jetën e tij si një film me buxhet të ulët nga një studio e re, Vestron Pictures, por vazhdoi të bëhej një hit i kinemasë.

Që nga viti 2009, filmi kishte fituar më shumë se 214 milionë dollarë në mbarë botën, gjë që është e pabesueshme. Ishte filmi i parë i shitur më shumë se një milion kopje.

Një film që nuk të mërzitet kurrë./Na Ishte Dikur

Avatar

Na Ishte Dikur

Top Img back to top