Brezi im i “Maturës ’85”

Kjo është në kujtim të mësuesve tanë të nderuar , me rastin e 7 Marsit nga unë dhe brezi im i “Maturës ’85” . Homazh atyre që nuk jetojnë dhe mirënjohje dhe jetë të gjatë të tjerëve , për ato vlera që na mësuan dhe edukuan …… , nga e majta ne kembe ,

Fitrete Pellumbi (gjeografi), Celnike Mujollari(fizkulture), Roza Molla(frengjisht), Dhorke Lluka(gjuhe shqipe), ulur nga e majta ,Nikoleta Luarasi(fizkulture), Shpresa Ceta (anglisht), Olimbi Matraku(rusisht), Drita Mitrushi(kimi) dhe e fundit Arjana Rapi (fizike). Burrat , nga emajta lart ,Robert Petro (mathematike), Gaqo Mindili(rusisht), Maksim Jorgji (mathematike), Andrea Spaho(gjeografi),Skender Stefanllari(letersi), Niko Pani (fizkulture), Ligor Luarasi (biologji), Pandi Kerenxhi (math.), Anastas Perdhiku (histori partie), Gaqo Toslluku(fizike).

Ulur nga perpara ,Dhimitraq Bode(histori), Anesti Tasho (dituri makinash), Niko Mustaka(letersi), Dhori Gerdhe(sekretar i shkolles), Todo Vaso (fizkulture), Anesti Polena(letersi).

Kete qe eshte mbrapa Mustakes (i ulur) nuk e dalloj dot . !!!!!!!…….❤️❤️❤️❤️❤️

Nga Kristi Mushka
Hapesire e Sponsorizuar

Leave a comment