Blog Post

“Një ditë pa qeshur, është një ditë e çuar dëm”, Charlie Chaplin

“Një ditë pa qeshur, është një ditë e çuar dëm”,

Përveçse me role që e kanë skalitur në kinematografi, siç është ai i endacakut, Charlie Chaplin ka lënë edhe shumë
“Jini të lumtur. Nëse ndonjëherë lumturia ju harron juve, mos e harroni ju atë.”

“Jini të lumtur. Nëse ndonjëherë lumturia ju harron juve, mos

Roberto Benigni “Jini të lumtur. Nëse ndonjëherë lumturia ju harron juve, mos e harroni ju atë.” “Për të qenë të
Pas njëfarë moshe, çdo njeri është përgjegjës për fytyrën e tij – Albert Kamy

Pas njëfarë moshe, çdo njeri është përgjegjës për fytyrën e

Albert Kamy ishte shkrimtar, filozof, publicist, dramaturg, eseist, punoi gjithë jetën e tij për revoltën kundër dhunës, shtypjes, tiranisë, dhunës
Kur dashuria mbaron, ushqimet mbushin boshllëkun, Marlene Dietrich

Kur dashuria mbaron, ushqimet mbushin boshllëkun, Marlene Dietrich

ObserverKult ua sjell disa thënie të Marlene Dietrich: Gratë janë më të arsyeshme se burrat. Apo mos keni parë ndonjë
“Jeta më ka mësuar se familja vjen e para” – Angela Lansbury

“Jeta më ka mësuar se familja vjen e para” –

Angela Lansbury na rrëfen mesazhet që jeta i ka mësuar Aktorja britaniko-amerikane, Angela Lansbury, na rrëfen mesazhet që jeta i
Miqtë e rremë apo armiqtë, kush dhemb më shumë?

Miqtë e rremë apo armiqtë, kush dhemb më shumë?

Miqtë e rremë apo armiqtë, kush dhemb më shumë? Cili është ai njeri që nuk ka asnjë armik? Si mund
Qesh dhe bota do të qeshë me ty! Qaj dhe bota, duke të rrahur shpatullat, do të të lerë të qash – Charlie Chaplin

Qesh dhe bota do të qeshë me ty! Qaj dhe

Sir Charles Spencer Chaplin ishte një aktor komik, kompozitor, producent, regjisor dhe shkrimtar britanik, i njohur kryesisht si simbol i
“Duhet të jesh falenderues për çdo gjë që ke” – Denzel Washington

“Duhet të jesh falenderues për çdo gjë që ke” –

Denzel Washington: “Duhet të jesh falenderues për çdo gjë që ke. Kështu e jetoj unë jetën time. Kjo është arsyeja
“Mosmirënjohja është thelbi i poshtërsisë” – IMMANUEL KANT

“Mosmirënjohja është thelbi i poshtërsisë” – IMMANUEL KANT

Immanuel Kant, kunguesi i “Kritikës së arsyes së kulluar” në mendimin filozofik, mëtuesi i postulatit: “Qielli me yje mbi mua,
“Gjithçka që jam apo shpresoj të jem, i detyrohem nënës sime” – ABRAHAM LINCOLN

“Gjithçka që jam apo shpresoj të jem, i detyrohem nënës

20 thënie frymëzuese nga Abraham Linkoln: 1. Nuk kanë rëndësi vitet në jetë. Por jeta e kaluar në vite… 2.
  • 1
  • 2