Dita Botërore e Lumturisë dhe 10 këshilla që ju lumturojnë

#Asgjëere, Dita Botërore e Lumturisë dhe 10 këshilla që ju lumturojnë.

Në korrik të vitit 2012, Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara shpalli një rezolutë, sipas së cilës Dita Ndërkombëtare e Lumturisë do të shënohet çdo vit më 20 mars.

Nga atmosfera e kësaj dite janë inspiruar edhe këto 10 aksione, të cilat nëse kthehen në rituale, i bëjnë njerëzit më të lumtur.

-Bëj diçka për të tjerët
-Ruani lidhjet me njerëzit
-Kujdesu për trupin tend

-Vëzhgo botën përreth teje
-Vazhdo të mësosh gjëra të reja
-Krijo gjithmonë objektiva të reja

-Përgjigju sfidave të jetës me një sjellje pozitive
-Ruani një qasje pozitive për jetën
-Vlerësoje veten për atë që je

-Jepini kuptim jetës suaj

Hapesire e Sponsorizuar

#arkivatfrymëzojnë😁

Burimi: Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave