Do të largohem nga kjo botë pa ndjerë aspak keqardhje – Alain Delon

Do të largohem nga kjo botë pa ndjerë aspak keqardhje – Alain Delon

Jeta nuk ka më asgjë për të më ofruar; kam parë gjithçka, kam përjetuar gjithçka.

Por mbi të gjitha e urrej epokën aktuale, më dhemb!

Gjithçka është false, gjithçka është e mbivendosur, nuk ka më respekt për fjalën e dhënë, për moshën e thyer, prindin; tani gjithçka që ka rëndësi është paraja dhe pasuria. Gjithçka është interes !!

E di që do të largohem nga kjo botë pa u penduar!

Hapesire e Sponsorizuar