“Duhet të jesh falenderues për çdo gjë që ke” – Denzel Washington

Denzel Washington:

“Duhet të jesh falenderues për çdo gjë që ke. Kështu e jetoj unë jetën time. Kjo është arsyeja se pse unë jam ky që jam sot. Falendero Zotin për çdo gjë që ke në jetën tënde.

Dëshira e madhe në zemrën tënde, ajo gjë që ju doni të bëni me veten tuaj, është prova më e madhe që Zoti të jep paraprakisht për të të bërë të kuptosh se ajo është jotja.

Dhe ti mund të kesh çdo gjë të mirë që dëshiron.

Puno fort që ta arrish. Kur e arrin, ktheje kokën mbrapsht dhe ndihmo dikë tjetër të ngrihet bashkë me ty.

Njëri të na mësojë të gjithëve, dhe të gjithë të mësojmë njërin.

Frymëzojini të tjerët të bëjnë ndryshime pozitive!”/ObserverKult/

Top Img back to top