Kozeta Kurti, Elsa Lila mori nga publiku shpërblimin për sjelljen skenike arrogante ndaj tij

Nga Kozeta Kurti

Elsa Lila mori nga publiku atë që meritoi: shpërblimin për sjelljen skenike arrogante ndaj publikut.

Leksionet që dha dhe kohën televizive që vodhi në mënyrë të padrejtë! Suksese në jetë dhe më gjerë!

Hapesire e Sponsorizuar