Filmat e tij janë një pasuri kombëtare! Emri i tij do mbetet i përjetshëm përmes veprës së tij, Mevlan Shanaj

Është ndarë nga jeta regjisori i filmave: “Udha e shkronjave”, “Dhe vjen një ditë”, “Flutura në kabinën time”, “Kush vdes në këmbë”, “Era e ngrohtë e thellësive” etj!

Sot ekranit shqiptar i ka ikur, regjisori i shquar , njeriu me humor dhe me pasion për artin!

Filmat e tij janë një pasuri kombëtare! Emri i tij do mbetet i përjetshëm përmes veprës së tij.

Pas lajmit aktori Mevlan Shanaj i bën një dedikim regjizorit dhe mikut të tij:

Sapo më lajmëruan për ikjen e regjisorit të filmave: Udha e shkronjave, Dhe vjen një ditë, Flutura në kabinën time, Kush vdes në këmbë, Era e ngrohtë e thellësive etj! Sot ekranit shqiptar i ka ikur , regjisori i shquar , njeriu me humor dhe me pasion për artin!

Ngushëllime familjes! Kur folëm herën e fundit ishe optimist o Ladi! E lamë që së shpejti të shiheshim te kafja si çdo ditë! Lamtumirë! Filmat e tu janë një pasuri kombëtare! Emri yt do mbetet i përjetshëm për mes veprës tënde!

Hapesire e Sponsorizuar