I paharruari Fadil Hasa & mësuesi…

I paharruari Fadil Hasa

Gjatë orës së matematikës, mësuesi i drejton klasës një pyetje.
Kalojnë disa minuta dhe asnjë spo e gjente përgjigjen e saktë.

Çuditërisht me dorën lart dhe duke u lutur që të përgjigjej, ishte vetëm Fadili.

Nervozohet mësuesi me nxënësit e tjerë, duke ironizuar edhe nxënësit e dhjetës, kur shikonte këmbënguljen e atij djali që nuk hynte as te nxënësit mesatarë.

-Mirë, atëherë dëgjoni përgjigjen nga Fadili dhe turp të keni të gjithë!

– Presor! Të mbyll pak dritaren se u plevitosëm… -“përgjigjet” Fadili duke shkaktuar tërbim te ai dhe të qeshura në klasë. Nuk pret urdhër, por çohet vetë dhe del nga klasa.

Pragun e derës e kaloi duke u ndihmuar edhe nga shkelmat e mësuesit. 😂😂

Hapesire e Sponsorizuar

I paharruari Fadil Hasa