Këto janë 10 vendet më të mira me cilësinë më të lartë të jetës

Sipas US News and World Report, këto janë 10 vendet më të mira me cilësinë më të lartë të jetës.

Faktorët e konsideruar përfshijnë një treg të fortë pune, stabilitet ekonomik, miqësi ndaj familjes, barazi të të ardhurave, stabilitet politik, siguri dhe sisteme të mirëzhvilluara të shëndetit dhe arsimit publik.

10.Zelanda e Re
9.Gjermania
8.Australia

7.Holanda
6.Zvicra
5.Finlanda

4.Danimarka
3.Kanada

2.Norvegjia
1.Suedia

Hapesire e Sponsorizuar