Kur Charlie Chaplin vendosi të martohej me Ouna, 30 vjet më e re…

Kur Charlie Chaplin vendosi të martohej me Ouna, 30 vjet më e re…

Ai i tha: Martohu me mua që të të mësoj si të jetosh dhe më mëso mua si të vdes.

Ajo u përgjigj: Jo Charlie, do të martohem me ty sepse ti do më mësosh të rritem dhe do të të mësoj të jesh i ri deri në fund 💗

Ishte një martesë e mrekullueshme dhe ata patën 8 fëmijë dhe jetuan së bashku derisa Charlie vdiq në moshën 88 vjeçare.

Hapesire e Sponsorizuar