Kur dashuria mbaron, ushqimet mbushin boshllëkun, Marlene Dietrich

ObserverKult ua sjell disa thënie të Marlene Dietrich:

Gratë janë më të arsyeshme se burrat. Apo mos keni parë ndonjë grua që t’i shkojë pas një burri për hir të këmbëve të tij të bukura.

Kur dashuria mbaron, ushqimet mbushin boshllëkun.

Zënka është vdekja e dashurisë.

Ka një ndryshim gjigant mes fitimit të shumë parave dhe të qenit i pasur.

Mendo dy herë para se ta ngarkosh një mik me një sekret.

ObserverKult

Hapesire e Sponsorizuar