Dark Light

Blog Post

Na Ishte Dikur > News > Poezi > MË FALNI DIÇKA – Martin Camaj

MË FALNI DIÇKA – Martin Camaj

Martin Camaj.

MË FALNI DIÇKA

Më falni diçkà që më kënaq
si puthja e nanës në ballë;
më gëzoni nji herë
si gëzohet gjethi i njomë në puhí,
më shikoni si hana nëpër rremba
e kam me u falë gjithçka:
mordjen do të puthi ndër buzët e ngrime
dhe në zgavrrat e synit të sáj
do të derdhi lòt.
Avitu, njerí!
Nga palci i urrejtjes dëshiroj me dalë
si bima prej fare në pranverë.