Na ishte dikur lënda e punës së dorës

Na ishte dikur lënda e punës së dorës

Nje foto shume e rendesishme per te ditur se jo vetem ne shkolle mesohej qendisja ne oren e pune dores ,por dhe ne rrethin e shtepise pionierit mesohej qendisja dhe rrobaqepsia,breza dikur kane mesuar te kapin gjilperen per te qepur.

Ndersa sot vajzat nuk dine te qepin nje kopse e te kthejne buzen e nje fustani ,por kerkojne ndihme nga nenat ose e kane me kollaj ta cojne ne rrobaqepesi!/P Dedja

Hapesire e Sponsorizuar