Një histori motivuese nga Meryl Streep

Kjo jam unë, kur po kthehesha për në shtëpi nga një provë për filmin “King Kong”, ku më thanë se isha shumë e shëmtuar për atë pjesë. Ishte një moment vendimtar për mua.

Një mendim i tillë mund të më kishte prishur ëndrrën time për tu bërë aktore , ose të më detyronte të përveshja mëngët dhe të besoja më shumë në vehten time.

Mora frymë thellë dhe thashë:

“Më vjen shumë keq që ti mendon se jam shumë e shëmtuar për filmin tënd, por ai është vetëm një opinion në detin e mijra opinioneve dhe unë po shkoj të gjej një tjetër.

Sot numëroj 18 nominime për Oscar.

Kjo është Meryl Streep.

Hapesire e Sponsorizuar