Pogradeci në vitin 1975

Pogradeci është një nga qytetet më piktoreske të Shqipërisë.

Mijëra punëtorë dhe fëmijë kalojnë pushimet e tyre në brigjet e liqenit të tij të pastër kristal. Në foto:

Pamje e këtij qyteti të bukur në një ditë të nxehtë të korrikut në vitin 1975.

Foto: S. Xhillari.

Hapesire e Sponsorizuar