Më 31 mars 1934 lindi aktori legjendë Richard Chamberlain, i njohur më së shumti për rolin e Edmond Dantes tek Konti i Montekristos

Më 31 mars 1934 lindi aktori legjendë Richard Chamberlain, i njohur më së shumti për rolin e Edmond Dantes tek Konti i Montekristos.

George Richard Chamberlain 31 mars 1934, është aktor i njohur amerikan i filmave legjendë të kinemasë shfaqur në tv shqiptar si seriali telefilm “Shogun” me motive nga Japonia dhe kryevepra e Aleksandër Dyma e realizuar në filmin me seri “Konti i Monte Kristos”.

Në Shtetet e Bashkuara u bë i njohur në si idhull i adoleshentëve duke luajtur rolin kryesor në Dr Kildare (1961 – 1966).

Hapesire e Sponsorizuar