Dark Light

Blog Post

Na Ishte Dikur > News > Kujtime > Rrëfimi i Rajmonda Bulkut: Si u përballa me vajzën e Enverit

Rrëfimi i Rajmonda Bulkut: Si u përballa me vajzën e Enverit

Aktorja Rajmonda Bulku ka dhënë pak ditë më parë një intervistë për Grida Dumën, ku ndër të tjera ka rrëfyer një përballje me vajzën e Enver Hoxhës në bulevard, gjë e cila e ka tronditur shumë, pasi e bëri të kuptojë se bënte një jetë mjerane, edhe pse ishte një aktore e suksesshme.

“Në bulevard shikoj fëmijët e udhëheqësit, vajzën e udhëheqësit që kishte ardhur nga jashtë shtetit.

Dhe nga një vajzë që kishte qenë e shëndoshë, kishte ardhur një vajzë e bukur.

Aktorja Rajmonda Bulku ka dhënë pak ditë më parë një intervistë për Grida Dumën, ku ndër të tjera ka rrëfyer një përballje me vajzën e Enver Hoxhës në bulevard, gjë e cila e ka tronditur shumë, pasi e bëri të kuptojë se bënte një jetë mjerane, edhe pse ishte një aktore e suksesshme.

“Në bulevard shikoj fëmijët e udhëheqësit, vajzën e udhëheqësit që kishte ardhur nga jashtë shtetit.

Dhe nga një vajzë që kishte qenë e shëndoshë, kishte ardhur një vajzë e bukur.