Blog Post

Terenc Toçi (9 mars 1880 – 14 mars 1945), jurist, botues, shkrues, dhe nëpunës arbëresh i shtetit shqiptar që pas Kongresit të Lushnjes e deri me pushtimin italian

Më 14 mars 1945 u nda nga jeta Terenc Toçi (1880-1945), jurist, botues, shkrues, dhe nëpunës arbëresh i shtetit shqiptar që pas Kongresit të Lushnjes e deri me pushtimin italian Terenc Toçi (italisht: [Terenzio Tocci] Error: {{Lang}}: text has italic markup (help); Strigàri, 9 mars 1880 – Tiranë, 14 mars 1945) ka qenë një agjitator […]

Read More