Blog Post

Josif Papagjoni: Rikard Ljarja – një imazh lëvizës në kohë

Shumë vetë mbeten në mbamendjen e njerëzve, më gjerë të komunitetit, shoqërisë, kombit, për do ndihmesa të papërsëritshme, të vetëmjaftueshme, qenësore në llojin e tyre. Kadare, për shembull, është një lojtar i famshëm i gjuhës, i fjalës, i ligjërimit, i sfidave qytetëruese, i ideve demistifikuese, i kredhjes në brendësitë e historisë dhe qenies kombëtare shqiptare […]

Read More