Blog Post

Kërkesa e dhimbshme e të moshuarës, I kam ditët e numëruara, vajza të më lërë shtëpinë

Gjatë seancës së ndërmjetësimit të “Shihemi në Gjyq” nga “E Diela Shqiptare” në Tv Klan ku protagoniste ishin zonja Olimbi dhe zonja Maria, lidhur me një problematikë strehimi, situata mori një rrjedhë të re. Pas një telefonate në studio me vajzën e zonjës Olimbi, Rozetën, e ëma i kërkoi të largohej nga shtëpia në mënyrë […]

Read More