Blog Post

“I kushtoi shtrenjtë njohja me Enver Hoxhën në Liceun e Korçës dhe në Montpellier” – Rrëfimi tronditës i mbesës për gjyshin e saj

Memorie.al / Ermira Xhomaqi, mbesa e ish-juristit të dënuar nga regjimi komunist, Abdulla Rami, prej vitesh ajo jeton në Paris, si për të vijuar pak jetesën franceze që gjyshi i saj, pas studimeve në Montepellier, la përgjysmë…! Ermira ka ardhur këtu për të kujtuar emrin e tij, që ndryshe nga të tjerët, historia e këtyre […]

Read More