Blog Post

Aktorja Drita Haxhiraj feston sot 76 vjetorin e lindjes, i urojmë nga zemra “Gëzuar Ditëlindjen”

Aktorja Drita Haxhiraj feston sot 76 vjetorin e lindjes, i urojmë nga zemra “Gëzuar Ditëlindjen” Drita Haxhiraj, artistja e kompletuar e skenës shqiptare është një nga artistët e cila ka prekur edhe skenën ndërkombëtare. Me një pamje fisnike, të qeshur dhe elegante ajo vazhdon të rrezatojë bukuri me pamjen e saj. Vitet e kanë rritur […]

Read More

Aktorja e mirënjohur Zamira Kita feston sot 60 vjetorin e lindjes, i urojmë nga zemra “Gëzuar Ditëlindjen”

Aktorja e mirënjohur Zamira Kita feston sot 60 vjetorin e lindjes, i urojmë nga zemra “Gëzuar Ditëlindjen” Zamira Kita u lind në Korçë më 1 prill 1963. Ka mbaruar Akademinë e Arteve të Bukura në vitin 1985. Që nga ky vit ka debutuar si aktore pranë teatrit “A,Z. Çajupi”. Në fillim pranë trupës së estradës […]

Read More