Blog Post

Më mbani mend profesor?

Një ditë, një i ri takon një të moshuar dhe i thotë: -Më mbani mend profesor? -Jo. -Kam qene nxënësi juaj. – Gëzohem. Si je? Me çfarë meresh tani? -Jam bërë mësues. – E gjykon se je i mirë në punën tënde? -E vërteta është se PO. Ju më frymëzuat dhe doja t’ju ngjaja. Kureshtar […]

Read More

Mbreti dhe plaku

Në kohët e lashta, një prej mbretërve të asaj kohe kishte dalë për të shëtitur në treg. Duke ecur, sytë i shkuan në një dyqan të vjetër i cili dukej gati i zbrazur. Pranë tij qëndronte një plak i kërrusur, i ulur në një stol të vjetër dhe i zhytur në mendime. Mbretit nuk i […]

Read More