Blog Post

“Në këto bango mësuam ne”

Nga Jorgji K. Sidheri Në këto bango mësuam ne.Në këto klasa u edukuam.Nuk kishim stilolapsa por kallamarka mbushur me bojë,shkruanim me penë në fletore. Me Ata Mësues mësuam dhe u edukuam. Mësues që nuk i zinte gjumi nqse nuk mësonte edhe një nxënës në klasë. Mësues që ishin figura qëndrore dhe shembull të shoqërisë,ishin idhuj […]

Read More