Blog Post

“Nëna” – Dritëro Agolli

Tek e ëma s’vinte sa ish gjallë, Mbase vinte, por besoj se rrallë. Erdhi kur e shpuri në varreza Sypërlotur, veshur me të zeza. Ah, tek nëna s’vinte sa ish gjallë, Dhe tani në varr i shkon çdo javë. Një mëkat, që ndofta s’lahet kurrë, Shkon e lan, ku nëna fle nën gurë… Dritëro Agolli

Read More