Blog Post

“Nënës”, poezi nga Agim Doçi, për dashurinë e sinqertë të nënave., Ia vlen ta lexoni!

“Nënës” është një nga poezitë më të bukura të kompozitorit të njohur Agim Doçi. Poezia trajton dashurinë e sinqertë të nënave, mbështetjen pa kushte dhe përkujdesjen e papërtuar për fëmijët e tyre. Është një nga poezitë që i përshtaten të gjithëve, pasi të gjithë kemi ardhur në jetë nga nënat dhe padyshim dashurinë më të […]

Read More

Kërkesa e dhimbshme e të moshuarës, I kam ditët e numëruara, vajza të më lërë shtëpinë

Gjatë seancës së ndërmjetësimit të “Shihemi në Gjyq” nga “E Diela Shqiptare” në Tv Klan ku protagoniste ishin zonja Olimbi dhe zonja Maria, lidhur me një problematikë strehimi, situata mori një rrjedhë të re. Pas një telefonate në studio me vajzën e zonjës Olimbi, Rozetën, e ëma i kërkoi të largohej nga shtëpia në mënyrë […]

Read More

Na ish një nënë dhe kish një djalë

Poezi nga Teodor Keko Na ish një nënë dhe kish një djalë, Një djalë të lig, veç për të këqija. Të gjithë uronin të vdiste sa më parë, Dhe nëna e tij, mbushej me thinja. E luste të birin të kthente udhë, Se dita ikën o bir, e s’të fal, kurrë. Se nuk është nënë […]

Read More

KUR TË HUMBASËSH NËNËN

Përgatiti: Bajram Karabolli Kur të humbasësh nënën tënde, ke humbur personin që të donte më shumë, atë që të njohu më mirë, atë që të fali për të gjitha gabimet, atë që të hoqi frikën dhe atë që të kërkoi, kur ti kishe humbur. Kur të humbasësh nënën, askush nuk do të të kujtojë të […]

Read More
  • 1
  • 2