Blog Post

“Në varrimin e Mehmet Shehut s’mori pjesë as e shoqja”- Përcjellja pa ceremoni zyrtare e ish-kryeministrit dhe hezitimi i familjarëve për të marrë pjesë

AFRIM IMAJ/ Vetëm pak familjarë dhe tre-katër zyrtarë të Këshillit të Ministrave kanë marrë pjesë në varrimin e Mehmet Shehut, ish-kryemistrit komunist të vetvrarë në rrethana të dyshimta në dhjetorin e largët të vitit ’81. Përtej asaj që parashikonte protokolli shtetëror për kësi rastesh, ceremonia e lamtumirës të numrit dy të regjimit është urdhëruar të […]

Read More