Blog Post

Bilanci i kobshëm i ish-nxënësve të shkollës teknike “Harry Fultz”, në Tiranë, që u dënuan me varje, pushkatim, ose humbën jetën në torturat e hetuesisë apo burgje

Bilanci i kobshëm i ish-nxënësve të shkollës teknike “Harry Fultz” në Tiranë që u dënuan me varje, pushkatim, ose humbën jetën në torturat e hetuesisë apo burgje Nga Pjetër Pepa Një shkollë e papërsëritshme me një bilanc të kobshëm që kalon mbi 20 të varur dhe të pushkatuar, të mbytur gjatë torturave, mbi 80 të […]

Read More

Brezi im i “Maturës ’85”

Kjo është në kujtim të mësuesve tanë të nderuar , me rastin e 7 Marsit nga unë dhe brezi im i “Maturës ’85” . Homazh atyre që nuk jetojnë dhe mirënjohje dhe jetë të gjatë të tjerëve , për ato vlera që na mësuan dhe edukuan …… , nga e majta ne kembe , Fitrete […]

Read More