Të nderojmë Shqipërinë dhe me punë do t’ia arrijmë, vëllezërit nënkampionë Europe në boks, rrëfejnë synimet e tyre

Dy vëllezërit Amar dhe Ahmed Koçi stërviten çdo ditë në këtë palestër pranë parkut të Liqenit Artificial në kryeqytet nga babai i tyre Arturi, i cili është një ish-kampion i Shqipërisë në boks.

Ata po shkojnë më tej duke arritur të shpallen kampionë Ballkani për moshat 18 dhe 16 vjeç, ndërsa muaj më parë morën titullin nënkampionë të kontinentit. Ahmedi i cili është edhe më i vogli tregon se si është dita e përgatitjes.

“2 orë e gjysmë në ditë, por edhe 2 herë në ditë kur kemi garë dhe marrim leje nga shkolla”.

Amari thotë se cili prej tyre i ngjan babait në mënyrën se si bokson.

“Babi ka qenë më shumë fizik, mendoj se unë i kam ngjarë më shumë, pasi Ahmedi është më i gjatë dhe e mban kundërshtarin”.

Synimet shkojnë me tej, pasi kërkojnë maksimumin nga ky sport.

Amar Koçi: Unë kam për vete vitin tjetër Europianin dhe Botërorin, ndërsa vëllai ka botërorin për 20 ditë.

Ahmed Koçi: Synimi medalje të artë, të nderojmë Shqipërinë dhe me punë do t’ia arrijmë.

Objektivi Amarit dhe Ahmedit për më tej është përfshirja në boksin profesionit që po merr zhvillim në vitet e fundit në Shqipëri.

Tv Klan

Avatar

Na Ishte Dikur

Top Img back to top