Vajza martohet brenda ne spital pasi nena kishte dhe pak dite jete

Kur e kuptoi se nëna e saj nuk kishte shumë kohë për të jetuar, ajo vendosi ta zhvendoste dasmën në spital.

Elizabeth Basoski fillimisht nuk kishte ndërmend të martohej në një institucion mjekësor. Por kur iu dha mundësia që të bënte dasmën që kishte imagjinuar fillimisht apo të kishte nënën në krah, ajo bëri një zgjedhje të thjeshtë. Dasma u shty për shkak të nënës së sëmurë me kancer.

Ivo dhe Elizabeth ishin vetëm disa javë larg martesës kur u dha një lajmi se nena e saj kishte dhe pak dite jete.

Ajo duhej të bënte një zgjedhje sfiduese. Nusja ose ndryshon datën dhe vendin e dasmës së saj ose vendos ta mbajë atë siç është, pavarësisht nga fakti se ajo e di se nëna e saj nuk do të mbijetojë aq gjatë sa të marrë pjesë.

Kur e kuptoi se nëna e saj nuk kishte shumë kohë për të jetuar, ajo vendosi ta zhvendoste dasmën në kishën e spitalit.

Elizabeth Basoski fillimisht nuk kishte ndërmend të martohej në një institucion mjekësor. Por kur iu dha mundësia që të bënte dasmën që kishte imagjinuar fillimisht apo të kishte nënën në krah, ajo bëri një zgjedhje të thjeshtë. Dasma u shty për shkak të nënës së sëmurë.

Ivo dhe Elizabeth ishin vetëm disa javë larg martesës kur u dha një lajm tragjik.

Magda, nëna e Elizabetës, u shtrua në spital. Mjekët këtu thonë se kësaj gruaje të sëmurë i ka mbetur shumë pak kohë në këtë planet. Ajo duhej të bënte një zgjedhje sfiduese. Nusja ose ndryshon datën dhe vendin e dasmës së saj ose vendos ta mbajë atë siç është, pavarësisht nga fakti se ajo e di se nëna e saj nuk do të mbijetojë aq gjatë sa të marrë pjesë.

Hapesire e Sponsorizuar

Vajza vendosi qe te bente dasmen e saj ne spital qe nena e saj te gezohej dhe ditet e fundit te jetes donte ti kalonte me vajzen.

Nisur nga rrethanat, çifti mori shumë mbështetje nga familjaret.

Atë ditë, gjithçka u bashkua shkëlqyeshëm. Pavarësisht se ishte e mbyllur në një shtrat spitalor, nëna e Elizabeth ishte në gjendje të merrte pjesë në ditën e veçantë të vajzës së saj. Në dhomën e spitalit të nënës së saj, Elizabeth Basoski u vesh dhe u përgatit.

Shtrati i spitalit për nënën e sëmurë më pas u zhvendos në nje dhome me te madhe në mënyrë që ajo të shihte dasmën e bukur.

Natën tjetër, nëna nderroj jete. Megjithatë, jo përpara se të bënte dolli për dasmën e vajzës së saj dhe per ti uruar vajzes gjithe te mirat ne kete jete.