Kontaktoni faqen Na Ishte Dikur Kontaktoni me ne në format e mëposhtme dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur. Faleminderit.

Adresa H.H. Dalliu, 1017,Tirana, Albania

Tel & e-mail

Tel: +355699182802

Open Hours

Hënë – Shtunë: 8:00 pd – 18:00 md

Dielë: pushim

Top Img back to top